Výjezdní zasedání žákovského parlamentu

Výjezdní zasedání žákovského parlamentu

Ve dnech 7-9. 10. vyrazil žákovský parlament s vyučujícími na výjezdní zasedání na Hálův mlýn. Připraven pro ně byl intenzivní a pestrý program plný týmových a stmelovacích her a plánování nadcházejícího školního roku. 

Přikládáme pár hodnocení z řad účastníků:

Strašně moc mě bavily hry, hlavně ta vlajkovaná s těmi klacky, ale i ostatní. Jsem ráda, že jsem poznala nové lidi, byla to sranda. A hlavně jídlo bylo úžasné, chatky jsou moc pěkné, aji ten areál byl hezký. Doufám, že si to užili i ostatní.

Moc se mi to líbilo. Seznámila jsem se s novými super lidmi, je tu krásné prostředí. Taky jsme hráli super hry a zpívali u ohně. Jsem ráda, že jsem mohla vstoupit do parlamentu a samozřejmě bych chtěla v tom pokračovat dále. Těším se na další super nápady a dobrodružství. 

Na začátku zasedání jsem se bála, že to tady bude hrozný, ale pak se ukázalo, že je to pravý opak. Celé to tady bylo fajn. Všichni se bavili se všema, i deváťáci se šesťákama atd.. Myslím, že by byl skvělý nápad udělat příští rok stezku odvahy, byla by sranda a děcka by si to užily. Možná bych ještě přidala víc her. 

Co vše bylo projednáno a na jaké akce se můžete letos těšit, se dozvíte v dokumentu, který je přiložen níže. 

Fotografie z výjezdního zasedání je možné si prohlédnout zde:

https://photos.google.com/share/AF1QipMB1fKqElL9uUVIPtMphCUd-JHLZ3R31mU…