Výjezdní zasedání ŽP - akce, soutěže a hodnocení

Výjezdní zasedání ŽP - akce, soutěže a hodnocení

Mgr. Kateřina Janu

O víkendu 12. - 14.10. zástupci žákovského parlamentu společně s vyučujícími odjeli na výjezdní zasedání do Valče u Třebíče. Kromě toho, že jsme se všichni dobře poznali, zahráli spoustu týmových her, vzájemně se nakrmili, jsme také jednali a plánovali. Krom již tradičních soutěží a akcí jsme vymýšleli nové, kterými bychom si zpříjemnili čas strávený na Bakalce. A na co vše se můžeme těšit???

  • zatančíme si na plese s názvem "Show under the mask"
  • na podzim a na jaře si opět vyzdobíme třídy (termín zimní výzdoby - 16.11.)
  • zasoutěžíme si ve florbale a přehazované
  • utkáme se v soutěži Masterchef Bakalka
  • vyrobíme výrobky na vánoční Jarmark, připravíme si stánky a podpoříme potřebné
  • postaráme se o podzimní a jarní sběr papíru
  • zajistíme Zahradní slavnost pro děti z I. stupně
  • patroni z 9. ročníků připraví Mikulášskou besídku pro své prvňáčky
  • uděláme si barevný den 
  • pobavíme se u soutěže "Bakalka má talent"
  • zahrajeme si Piškvorky a Pexeso
  • vyzkoušíme si, zda nám jde rychlokreslení a rychlojezení
  • zkusíme zrealizovat hru "Jeden proti všem"
  • a třeba ještě na něco dalšího přijdeme v průběhu roku

Výjezdní zasedání jsme si všichni řádně užili. Vyčerpaní jsme se v neděli odpoledne vraceli zpět do Brna s vědomím, že práce v parlamentu není zbytečná, že vzpomínat na školu lze i pomocí jiných zážitků, ne jen na sezení v lavicích a učení.

Jak se žákům zasedání líbilo?

 

Výjezd byl úplně úžasný. Jsem strašně ráda, že jsem dostala tu šanci sem jet. Kdybych mohla, tak určitě pojedu znovu příští rok, ale bohužel jsem i na Bakalce poslední rok :( Ale věřím, že si to příští i ty další roky všichni užijou tak jako já tento :-) Organizace celého výjezdu byla úplně neskutečná – zábavné a originální hry spolu se smysluplnými debatami, kde se vždycky dokázali všichni úplně v pohodě domluvit. Všichni učitelé byli kdykoliv ochotni s čímkoliv pomoct a zajistili nám tu pocit bezpečí a moc dobré jídlo :-) Doufám, že Bakalka bude nadále pořádat takové úžasné akce a zůstane taková jaká je :)))     N. D.

 

Asi začnu slovem děkuju! Bylo to skvělé, užila jsem si to jen proto, že jste tu byli vy a náš skvělý kolektiv. Tohle všechno, organizace, jídlo pro mě. DĚKUJU MOC za všechno. Bylo to skvělé! VELKÁ RODINA          nn

 

Tohle bylo pro mě první výjezdko parlamentu. Popravdě se mi sem moc nechtělo, protože jsem tady nikoho neznala, ale potom jsem se do tohohle místa zamilovala <3. A teď se mi nechce odjet. Je to tady skvělé a taky nejlepší lidi.      L.V.

 

Myslela jsem si, že to tady bude nuda, že nebudeme nic hrát. Ale zmýlila jsem se. Je to tady skvělé. Skvělé jídlo, přátelé, bezvadné vymyšlené hry. A všichni jsou tady na mě moc milí. Jsem strašně ráda v Žákovském parlamentu. A ubytování je perfektní. Spát na zemi mi vůbec nevadilo, protože jsem na to zvyklá z tábora. Doufám, že pojedu i příští rok a že tu budou pořád skvělí lidi jako teď. Jídlo bylo moc dobré a ranní švédský stůl byl nejlepší. Buchtičky, rohlíčky, šunčičky a sýrečky, ach chtěla bych to každý den. Těším se moc na další rok!                                                                                                                                  T.J.

 

Moc se mi to líbilo, akorát to hrozně rychle uteklo. Ale i tak jsem si to moc užil. Měli jsme tu skvělý kolektiv, jídlo bylo dobré, soutěže byly skvělé a vše ostatní taky. Bohužel sem příští rok nepojedu, což mě moc mrzí, ale ještě mám toho spoustu před sebou.                                                                                                                                                                     D. Š.

FacebookTwitterGoogle Plus