Hodnocení výjezdního zasedání ŽP

Hodnocení výjezdního zasedání ŽP

Mgr. Pavel Hodál

Popsat zážitek z výjezdního zasedání je velmi těžké, protože se toho za tři dny stane tolik.

Jsem velice šťastný, že z výjezdního zasedání odjíždím s pocitem, že jsem úspěšně hájil zájmy naší třídy (James Bond jako téma plesu), ale naopak jsem smutný, že je to můj poslední rok na Bakalce a také poslední výjezdko.

Výjezdko je boží akce. Žádní skauti na nás nemají, protože odtud jsou kamarádi na celý život. Jsem rád, že jsem mohl být součástí této akce.

                                                                                                              Otto Eden

 

Milé paní učitelky, toto je moje 3. výjezdní zasedání a bylo nejlepší za celé ty roky. Strašně mě to moc bavilo tady s Vámi a hry byly zase taky úžasné. Také se mi líbil Tajný kamarád. Letošní rok jsme si vybrala holčičku, což bylo super jí psát, protože tady byla poprvé a ocení ty hezký psaníčka a bonbónky, co jí posílám. Hodně mě ale mrzí, že jste se do T.K. také nezapojili, loni to s Vámi bylo super. Škoda, že už příští rok nepojedou letošní deváťáci, protože letos mně přišlo, že jsme si všichni s něma rozumněli. Bylo to tady super, děkuji za úžasnej víkend.

                                                                                                              Monika Procházková

Bylo to tu boží! Byla tady velká legrace! Myslím si, že jsem víkend lépe strávit nemohl!

                                                                                                              Ben Hort

Uběhl další rok a máme tu opět výjezdko. Spoustu věcí zůstalo při starém, jen díky pokročilejšímu věku si více uvědomuji statečnost malých šesťáků a jak moc je tato akce fajn a bude mi ještě dlouho scházet. Panovala tu velmi dobrá atmosféra a scelila se nová přátelství, která snad dlouho vydrží. Počasí nám bohužel moc nepřálo, ale dokázali jsme jej překonat a společně si zahrát spoustu her. Jakožto deváťáci jsme měli vůdcovskou náladu a s úsměvem na tváři jsme vyvraceli šesťáčkům jejich hloupoučké nápady. Snad se bude dařit i v dalších letech a učitelé neztratí trpělivost s takovými orangutány, jako jsme byli my.

                                                                                                              Patricie Čajková

Tohle zasedání je jako každý rok super. Moc se mi tu líbí. Je tu sranda a dobře se bavím. Jsem moc ráda, že jsou tady takové hry. Dobře se tu vaří. Paní učitelky jsou tu moc fajn. Příjemná atmosféra. Mám to tu ráda a jsem ráda, že tady můžu být.

                                                                                                              Eliška Zelníčková

Toto je moje 1. Výjezdní zasedání, ale moc jsem si to tu užila. Moc se mi líbila hra pexeso. Nerada to dělám, ale musím se pochválit za můj nápad při této hře, kdy hrála Gabča a Markétka. Bylo mi jich trošku líto. Ještě se mi hodně líbila hra šestý smysl. Škoda, že už na podobnou akci se svými spolužáky i z nižších ročníků nepojedu. Opravdu luxusní víkend.

                                                                                                              Šárka Kramářová

Toto bylo moje 1. Zasedání a bylo to velmi super. Až na to pexeso, a nepsal mi tajný kamarád. Ale je to úplně úžasný kolektiva hlavně hry!!!! Moc se mi tu líbilo a klidně bych to protáhla o týden. Je úžasné, že jsme tu toho tolik vymysleli.

                                                                                                              Gabča Gricová

Tento výjezd byl zábavný, ale mrzí mě, že jsme oproti minulému roku nezahráli tolik her. Ale tento rok bylo výjezdko velice zajímavé a hlavně se objevili nové soutěže, které bych ani nevymyslel. Zažehnulo tu nové myšlení jak vyřešit zajímavé a nové věci.

                                                                                                              David Procházka

Bylo to tady super. A ty nejlepší hry. Jsme dobří na pexeso a ti kamarádi, kteří jsou tajní, jsou fajn. Snad mě zvolí i příští rok.               

                                                                                                              Stella Marešová

SKVĚLÉ

Jídlo, hry, program, učitelé

                                                                                                              Martin Pech

Moc se mi tady líbilo. Bylo to fakt super. Hry mě moc bavily a jsem moc rád, že jsem v parlamentu. Chtěl bych, aby to bylo víckrát za rok. Jídlo bylo dobré, ale poslední den mi moc nechutnalo. Děcka byly taky super. Nejvíc se mi líbila hra s kouzly. Taky se mi líbilo, že jsme mohli vymyslet novou soutěž pro Bakalku. A jsem rád, že se mnou děcka souhlasily. A už se těším na příští rok, na další zasedání.

                                                                                                              Matyáš Janu

Je to tu úžasný! Každý rok se sem těším, mám to tu ráda! Skvělý program, atmosféra, děcka i učitelé. Musím vážně uznat, že p. Čermáková skvěle vaří! Učitelé jsou tu moc milí a hry jsou super. Příští rok zas!! Známka 1******* max počet: 10 b, počet bodů: 11b

                                                                                                              Anička Pavlovská

Výjezdko bylo úplně super, dokonce lepší než dle mých představ. Sice je škoda, že výjezdko už nebude tento školní rok, ale další rok to bude určitě super! Nejlepší učitelské složení, jaké by kdy mohlo být: p.uč.Čermáková skvěle vaří, p.uč.Janu se postará o každou zábavu, p.uč.Orságová skvěle strouhá okurkyJ a p.uč.Fabianová vždy všechny naladí do skvělé nálady. Škoda, že ti fajn deváťáci tu příště nebudou, ale věřím, že tu budou příště skvělí, noví šesťáci. A taky Mates byl skvělá housenka a skvěle krmil až se všichni za břicha popadali. S Julčou, Anet, Stellou a Klárkou byla sranda pořád.

                                                                                                              Jana Gruntová

Hned jak jsme nastoupili do vlaku, věděla jsem, že to bude super. A opravdu se to potvrdilo. Je tu úžasná atmosféra, program a plno zábavy. Učitelky jsou v pohodě a chovají se jinak než ve škole. Moc se mi tu líbí a je tu také hezké prostředí. Paní učitelka Čermáková skvěle, opravdu skvěle vaří. Klidně bych tu zůstala další týden, ale už se nemůžu dočkat do Prahy. Určitě o tomto výjezdku nemůžu říct nic špatnýho a negativního. Jsem ráda, že jsem na toto výjezdko mohla jet a určitě bych taky ráda jela příští rok jako Martin, David a Natka. Skvělá parta se z nás stala. 10/10

                                                                                                              Aneta Němečková

Jelikož jsem na výjezdu, a celkově v parlamentu poprvé, bylo to tu pro mě prakticky nové. Jsem mile překvapena, jak moc fajn to tu bylo a jsem moc ráda, že jsem se na tento poslední rok, jakožto deváťačka, přihlásila. Plno zábavných a naučných soutěží, kde jsme se všichni mohli navzájem více poznat, skvělé večery na pokoji, kde jsme se všechny pořádně nasmály. Další aplaus patří výbornému jídlu, které mně, milovníku jídla, opravdu chutnalo. Překvapily mě děti z nižších ročníků, kteří jsou kolikrát chytřejší než my deváťáci. Abych to shrnula, bylo to tu naprosto skvělé, všechny soutěže, přátelský kolektiv, prostředí a učitelé, vše bylo vždy něčím zajímavé a překvapivé. Těším se na celý rok s parlamentem, na všechny domluvené a namyšlené akce a celkově na užitý poslední rok co budu na Bakalce. Děkuji všem, co se na tomhle podíleli a tohle zasedání v podzimním Valči mohli uskutečnit.

                                                                                                              Julie Wismanová

Vůbec jsem nečekala, že to tady bude tak boží. Paní uč.Čermáková by měla vařit ve školní jídelně – to uzené bylo strašně mooooc dobrý. Určitě chci jet příští rok.

                                                                                                              Bea Weinbergerová

Bylo to tu super. Jídlo bylo výborné. Hry byly ještě lepší. Moc jsem si to užil a rád bych se toho zúčastnil ještě jednou. 1*

                                                                                                              Pavel Knotek

Bylo to super, ale nemůžu to srovnávat s jiným výjezdním zasedáním. Hry a organizace her byly super. Bavily mě ty pentagramy, bingo a hlavně fotbal, který jsme hráli před obědem. Jídlo bylo velmi dobré. Přání chuti bylo pokaždé jiné. Ruce byly dobré a tajný kamarád byl taky dobrý. Pexeso bylo těžké, ale poradili jste mi. Děkuji. Jsem ráda, že jsem v ŽP.

                                                                                                              Markéta Rotková

Výjezdní zasedání bylo fakt fajn. Vzhledem k tomu, že jsem v 6.třídě, nedokážu porovnávat, ale bylo to úžasný… Hry jsem neznala, ale jsou boží, promyšlený. Lidi z ŽP jsou úžasní, fakt boží parta. Hezky se shodneme, lidi jsou rozumní, ale jsou i vtipní, hrozně se nasmějeme. Jedni z nejlepších lidí na škole tady jsou…sice (bohužel jsem fakt teď trochu zklamaná, že jsem se nepřihlásila) nejsem v parlamentu, ale snad se tam někdy dostanu…!!! Jsem ráda, že jsem tu mohla být.

                                                                                                              Saška Štefková

Výjezd byl od začátku super. Akorát je tu zima a přestalo nám fungovat topení. Super hry a super nápady. Strašně dobré obědy. Cesta sem je trochu nudná, ale stojí to za to. Je super, žew za výhry dostáváme odměny. Také nápad na tajného kamaráda je dobrý. Je tu fotbalové hřiště a můžeme hrát fotbal. Prostě výjezd byl bezvadný.

                                                                                                              Jakub Bláha

Je to tu bezva. Hned jsem si to tu oblíbila a to jsem tu poprvé. Byví mě hry, paní uč.Čermáková skvěle vaří a je tu dobrej kolektiv. Moc se mi tu líbilo a proto dávám 1.

                                                                                                              Inka Havranová

Bylo to tu super. Ráda bych si to zopakovala. Jídlo bylo dobré a aktivity také, takže super. Budu ráda, když příště tu budu moct být také.

                                                                                                              Klára Skulínková

Jsem tu první rok a musím říct, že mě to moc mrzí, že už na další nepojedu…Už od začátku jsem věděla, že si to tu moc užijeme. Sestava pí.uč.je moc fajn. Paní učitelky nám dávají možnost svobodného vyjadřování a na všem se s nimi dá domluvit. Taky se mi líbí, že s námi mluví jako s dospělými. Hry byly úžasné a velmi zajímavé. Jídlo – to má u mě 12/10b. Nejlepší jídla. A taky hodně rad do života. Takže mockrát děkuju, opravduJ.

                                                                                                              Nela Štěpková

Letos jsem tu byly poprvé a moc jsem si to tu užila. Děcka, co tu byly i roky předtím, tak říkaly (většina), že to tu za ty roky letos bylo úplně nejlepší. Strašně moc jsem si to užila a hrozně bych chtěla poděkovat všem učitelům za to, jak připravili všechyn hra a tak. Když jsem se dozvěděla, že sem pojedou i prváci (Martin, David, Natka), tak jsem si říkala, že to tu nebude ono. Ale když potom pořádali ty hry a tak, tak mi připadalo, že tu dělali tu největší srandu. Bylo to tu moc super a je škoda, že už je konec. Děkuji.

                                                                                                              Anička Virčíková

Je to tu ohromně bezva a nádherně se tu bavím. Moc se mi tu líbí. Jsou tu moc miloučcí lidi a učitelé!!! Já už nevím….prostě dokonalý.

                                                                                                              Anna Hrubá

Toto výjezdko se mi fakt líbilo. Seznamování, hry, jídlo, zábava, prostě všechno. Jen škoda, že jsem tu naposled. Kdybych mohl, tak určitě jedu znova. Ale určitě na všechno budu ještě dlouho vzpomínat.

                                                                                                              Matouš Bártů